fbpx

Meget Mere Film er et kreativt samarbejde mellem Fotograf Claus Lillevang og Art Director Sebastian Kerdil,
som bygger på en fælles nysgerrighed, store ambitioner og masser af begejstring for film som medie.

Meget Mere Film er vores fælles legeplads, hvor vi sammen med vores kunder skaber film og animation i alle afskygninger, som for eksempel produktfilm, Corporate film, TV-spots og SoMe produktioner..

Vi er med fra idéoplæg til den færdige film, og vores mange år i branchen har velsignet os med en vifte af dygtige specialister (lydfolk, manuskriptforfattere, speakere, stylister, statister) som vi henter ind efter behov. Vi tror nemlig på, at det lille team giver en mere dynamisk proces, når kun nøglepersoner er med om bordet.

Vi elsker at blive udfordret, og vi arbejder bedst med høje forventninger, hvor der er plads til en frisk ping-pong omkring udformningen undervejs.

En af vores kæpheste er forberedelse og eksekvering. Men realiteten er, at den store køreplan ofte kun holder 100%, indtil virkeligheden rammer. Det er dér, vi supplerer hinanden allerbedst. Vi tryller på stedet, improviserer og leger med universet, så eventuelle udfordringer ender med at blive det afgørende krydderi.

Et par kærlige ord om hinanden:

Sebastian Kerdil

(TROLDMANDEN)
Selvstændig Art Director med mere end 25 års erfaring fra danske og internationale kunder.

Sebastian er ud over at være kameraassistent, instruktør og humørbombe, også ham der får elementer til at spille sammen i sidste ende, når vi kommer til Post Production. Hvis jeg er Grovfilen, så er Sebastian snedkeren med det fine sandpapir. Eller som jeg kalder ham: Troldmanden.

Ting som look, klipning, effekter og animationer står Sebastian for, og det er altid spændende at se det endelige resultat af vores fælles projekter.

Læs mere om Sebastian på skerdil.com

Claus Lillevang

(GROVFILEN)
Leverandør af billeder og film til danske og internationale virksomheder siden 2009.

Claus er uden tvivl den praktiske gris. Han er ud over at være en dygtig filmfotograf også ekstremt struktureret, og så kan han fikse ting som statister, hjælpere og tilladelser til diverse ting på rekordtid. Det er min klare overbevisning, at hans struktur kommer fra de 11 års erfaring, han har fra militæret.

På settet er det Claus, der sørger for, at tingene bliver løst. Hver gang! Også når det hele bliver lidt hektisk, og planen skal ændres i sidste øjeblik.

Læs mere om Claus på clauslillevang.dk

color
https://megetmerefilm.dk/wp-content/themes/carbon/
https://megetmerefilm.dk/
#c1c1c1
style1
paged
Loading posts...
/var/www/megetmerefilm.dk/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off